Întrebări – Răspunsuri

Preţul cursului Germană  Începător este de 3200 lei pentru 20 lecţii/90 minute, manualele în original fiind incluse.

Predarea are loc în grup de maxim 8 persoane de către profesor nativ.

Vă aşteptăm cu drag!

Lecţiile se desfăşoară în sala de clasă cu posibilitatea de a vă conecta în regim online. Ce nivel vă interesează pentru a vă oferi detalii?

Achitarea poate fi efectuată atît în numerar,  cît şi cu cardul bancar la sediul nostru,  prin transfer la rechezitele şcolii, sau transfer la card Moldincombanc.

Desfăşurarea lecţiilor la cursurile pentru adulţi are loc exclusiv de către profesori vorbitori nativi.

Durata lecţiei este de 90 minute.

Ne aflăm în sectorul Centru, stradela Teatrului 6 L, mai jos de Biblioteca Municipală  B.P. Haşdeu.

În grup sunt înscrişi maxim 8 persoane, grupul fiind format din cel puțin 4 persoane ce au semnat cererea de înscriere şi au achitat un avans de minim 50%.

Pentru  a vă înscrie la un curs, este nevoie să specificaţi nivelul solicitat şi limba, după care se face rezervare, ce este valabila 1 zi lucrătoare, timp în care semnaţi actele de înscriere şi efectuaţi plata unui avans. Pentru a face rezervare, Vă rugăm să ne lasaţi datele dvstra de contact. Mulţumim.

Stabilirea nivelului de cunoaștere are loc în urma susţinerii în formă scrisă a unui test. Testul este gratuit şi poate fi susţinut la sediul nostru sau poate fi expediat la adresa electronică a solicitantului.

În cazul în care  susţineţi testul final cu minim 70 %, se elibereaza, la solicitare, un certificat de absolvire a nivelului, ce este acreditat de MECC al RM.

Orarul cursurilor în defăşurare precum şi cele preconizate pentru perioada apropiată poate fi găsit pe pagina noastră web.

Desfăşurăm lecţii individuale în prima jumătate a zilei, orarul fiind coordonat cu profesorul. Preţul pentru  o lecţie de 90 minute este de 400 lei, preţul pentru 60 minute este 300 lei. Programul de studiu este individualizat .

Preţul pentru un curs de limba Germană poate varia între 3300 lei pentri 20 lecţii/90 minute pentru nivelul Începător,  şi 4000 lei pentru 30 lecţii/90 minute nivelul Autonom. În preţ sunt incluse materialele didactice în original.