Despre Noi

INSAM German School - Şcoala germană de limbi străine în Republica Moldova

Învățați limba germană, engleză de la un profesor nativ. Beneficiați cu siguranță de următoarele avantaje:

Învățați nu doar scrierea corectă în limbii studiate, ci și întrebuințarea acestei limbi în mod natural, în viața de zi cu zi. Astfel puteți înțelege mai ușor conversațiile nativilor.

Încă de la începutul cursului audiați, exersați și învățați pronunția corectă. Grupele mici de maxim 8 persoane garantează faptul, că fiecare participant se încadrează amplu în procesul de vorbire și exersează intensiv această abilitate. În acest mod accentul Dumneavoastră se minimalizează și puteți fi înțeleși fără dificultate. Curând vă va veni ușor să mențineți conversații în limba studiată.

Punem la dispoziția dumneavoastră și un curs special de pregătire pentru examenul TOEFL. Este un curs intens ce îți îmbunătățește considerabil nivelul de cunoaștere a limbii engleze și te pregătește pentru susținerea cu succes a examenului TOEFL. Toate acestea într-o atmosferă dinamică, cu un profesor american ce are o vastă experiență.

Punem la dispoziția dumneavoastră și un curs special de pregătire pentru examenul TOEFL. Este un curs intens ce îți îmbunătățește considerabil nivelul de cunoaștere a limbii engleze și te pregătește pentru susținerea cu succes a examenului TOEFL. Toate acestea într-o atmosferă dinamică, cu un profesor american ce are o vastă experiență.

Cursurile au loc într-un centru de instruire modern amenajat, amplasat în Centru. În vederea unui curs optim sunt utilizate toate instrumentele de lucru: proiector, whiteboard și clasicele copii ale materialului de studiu. Înainte și după lecție .Un aparat pentru aer condiționat asigură nu doar posibilitatea de a savura o ceașcă de cafea în timpul verii, ci și o atmosferă benefică studiului.

Școala noastră are propriul sediu, frumos amenajat, pe stadela Teatrului 6 L, la câțiva metri de la stația Teatrul de Operă și Balet, și stația  Columna  din str  mitr Gavriil Bănulescu Bodoni.

Material Didactic

Noi utilizăm pentru cursurile de limbă germană, nivelurile A1-B1 manualul Tangram aktuell al editurii germane Hueber. Pentru nivelul B2 folosim și manualul german: Ziel al editurii germane Heuber. Ambele sunt lucrări renumite, folosite și de către Școlile de Limbi din Germania. Cărțile sunt completamente în limba germană. Pentru nivelul C folosim cele mai diverse materiale didactice din rândul unei serii de cărți, reviste și alte resurse mass-media în limba germană. Pentru cursurile de limbă engleză utilizăm manualele face2face ale editurii Cambridge.

Tuturor participanților li se pun la dispoziție cărți și alte materiale didactice. Prețurile sunt incluse în Taxele de Curs.